Coșul meu 0
Cumpărați Prozac (Fluoxetine) online

Cumpărați Prozac (Fluoxetine) online

Prozac este utilizat pentru a trata afecțiuni psihice, cum ar fi depresia, anxietatea și tulburarea obsesiv-compulsivă (TOC). Este unul dintre cele mai frecvent prescrise antidepresive de pe piață, fiind utilizat de milioane de persoane din întreaga lume.

Prozac este clasificat ca fiind un SSRI, ceea ce înseamnă că blochează selectiv recaptarea serotoninei, permițând neurotransmițătorului să rămână activ în creier. Efectul pozitiv al medicamentului se manifestă prin creșterea nivelului de serotonină.


Aktiv ingrediens: Fluoxetine

210.33lei 220.85lei

În stoc

 • Livrare 4-13 zile
 • Metodă de plată
Livrare Gratuita pentru comenzi de peste 995.65lei
Descrieri

Ce este Prozac?

Prozac este un antidepresiv, un inhibitor selectiv al recaptării serotoninei (SSRI), recomandat pentru prima dată în 1987 pentru tratamentul depresiei. Acesta acționează prin creșterea nivelului de serotonină din creier, un neurotransmițător care joacă un rol esențial în reglarea stării de spirit, a apetitului și a somnului.

Prin creșterea nivelului de serotonină, Prozac ajută la ameliorarea simptomelor de depresie, anxietate și alte afecțiuni psihice.

Cum funcționează Prozac?

Ca ISRS, Prozac acționează prin împiedicarea creierului de a reabsorbi serotonina prezentă în mod natural. Serotonina este implicată în reglarea stării de spirit. În acest fel, Prozac ajută creierul să mențină o cantitate suficientă de serotonină pentru a obține o stare de bine printr-o mai bună comunicare între celulele creierului.

Cercetările evidențiază, de asemenea, modul în care medicamente precum Prozac pot fi utile în combinație cu psihoterapia. Într-un studiu realizat în 2008 pe șoareci, publicat în Science, Prozac a ajutat creierul să intre într-o stare mai imatură și mai plastică, facilitând poate efectul terapiei.

Astfel de studii au permis să se înțeleagă de ce combinarea medicamentelor precum Prozac cu psihoterapia poate fi eficientă în cazul anxietății.

Posologie?

Doza inițială recomandată de Prozac pentru majoritatea adulților este de 20 miligrame (mg) o dată pe zi, administrată dimineața. Medicul dumneavoastră poate crește sau reduce doza în funcție de răspunsul dumneavoastră la medicament și de nevoile dumneavoastră individuale. Doza maximă recomandată de Prozac este de 80 mg pe zi.

Este important să luați Prozac exact așa cum v-a prescris medicul dumneavoastră. Nu luați mai mult sau mai puțin medicament și nu întrerupeți brusc administrarea acestuia, deoarece acest lucru poate provoca simptome de sevraj.

Este posibil să dureze câteva săptămâni pentru a începe să simți toate efectele Prozac. Aveți răbdare și respectați-vă planul de tratament.

Înainte de a lua medicamentul

Nu trebuie să utilizați Prozac dacă sunteți alergic la fluoxetină, dacă luați și pimozidă sau tioridazină.

Nu utilizați Prozac dacă ați utilizat un inhibitor MAO în ultimele 14 zile. Ar putea apărea o interacțiune medicamentoasă periculoasă. Inhibitorii MAO includ izocarboxazidă, linezolid, albastru de metilen injectabil, fenelzină, rasagilină, selegilină și tranilcipromină. Este necesar să se aștepte cel puțin 14 zile după întreruperea tratamentului cu un inhibitor MAO înainte de a lua fluoxetină. Este necesar să se aștepte 5 săptămâni după întreruperea fluoxetine înainte de a lua tioridazină sau un inhibitor MAO.

Cât de repede îmi voi da seama că Prozac funcționează?

Studiile clinice au arătat că mai mult de jumătate dintre pacienți încep să simtă efectele Prozac (fluoxetine) după doar două săptămâni.

Cercetătorii au evaluat timpul de debut al răspunsului susținut la antidepresivul fluoxetină (Prozac), administrat în doză de 20 mg/zi, în cadrul unui studiu de opt săptămâni efectuat pe 182 de pacienți cu depresie majoră.

Rezultatele au arătat că mai mult de jumătate (55,5%) au avut o tendință pozitivă în săptămâna 2, 24,7% în săptămâna 5 și 9,3% (35 de pacienți) în săptămâna 6. La săptămâna 6, probabilitatea de răspuns la tratamentul cu Prozac (20 mg/zi) a fost de 90%.

Cum să cumpărați Prozac fără prescripție medicală în România?

Un număr mare de farmacii oferă posibilitatea de a cumpăra Prozac online fără prescripție medicală, dar ar trebui să vă limitați la farmacii de încredere și la site-uri web în care aveți încredere.

Viagra Farmacie lucrează direct cu producătorul. Acest lucru garantează un control constant al calității și cel mai mic preț de pe piață. Farmacia noastră oferă, de asemenea, livrare rapidă și sigură de Prozac în toată România.

Ce se întâmplă dacă sar peste o doză?

Luați medicamentul cât mai curând posibil, dar săriți peste doza uitată dacă este aproape timpul pentru următoarea. Nu luați două doze deodată.

Dacă omiteți o doză săptămânală de Prozac, luați doza omisă imediat ce vă amintiți și luați următoarea doză 7 zile mai târziu. Cu toate acestea, dacă este aproape timpul să luați doza săptămânală programată în mod regulat, săriți peste doza uitată și luați următoarea doză conform instrucțiunilor. Nu luați un medicament suplimentar pentru a compensa doza uitată.

Efecte secundare

Ca toate medicamentele, Prozac poate provoca efecte secundare. Unele dintre cele mai frecvente efecte secundare ale Prozac sunt:

 • greață;
 • dureri de cap;
 • amețeli;
 • insomnie;
 • gură uscată;
 • transpirație;
 • disfuncție sexuală;
 • oboseală.

Înainte de a lua Prozac, este important să vă informați medicul cu privire la orice afecțiuni medicale și la alte medicamente sau suplimente pe care le luați. Acest lucru se datorează faptului că Prozac poate interacționa cu alte medicamente și este posibil să nu fie sigur pentru persoanele cu anumite afecțiuni medicale.

De asemenea, dacă sunteți însărcinată sau intenționați să rămâneți însărcinată, este important să discutați cu medicul dumneavoastră înainte de a lua Prozac, deoarece medicamentul poate afecta dezvoltarea fătului.

Mărturii despre Prozac Generic

 • Cristian
  Recenzie verificată

  Am tulburare depresivă majoră, PTSD și o mulțime de anxietăți. Am luat analgezice toată viața. Din păcate, acum trebuie să adaug Prozac pe listă. Ei bine, atâta timp cât mă ține departe de anumite gânduri, pot trăi cu asta. În plus, sunt capabil să lucrez, deși simt o lipsă de concentrare atunci când lucrez la asta.

 • Dorin
  Recenzie verificată

  Acest medicament nu a avut un efect imediat asupra mea. Sufar de PTSD si am probleme cu somnul. Aproape că am renunțat la medicamente după câteva zile, dar doctorul meu m-a sfătuit să mai iau un pic. Doar că mă obosește și mă amețește. Cred că ajută puțin să mă calmez, dar nu atât de mult pe cât mă așteptam.

 • Ion S.
  Recenzie verificată

  Prozac m-a ajutat să scap de depresie în doar 2 săptămâni. Inițial mi s-a prescris un curs de 3 luni, dar am ales să mă opresc mai devreme. A fost puțin scump, plus că mă simt mult mai bine.

 • Sorin
  Recenzie verificată

  Nu mi-am permis niciodată să cred că depresia este o tulburare medicală reală. Am crezut că este vorba în principal despre publicitate și profit. Dar s-a produs o situație în viața mea, când sănătatea mea era în pericol. Antidepresivele au fost esențiale în recuperarea mea și mă bucur că mi s-a schimbat mintea față de asta, altfel pur și simplu nu aș reuși. Am luat Prozac zilnic in urma unei interventii chirurgicale de reconstructie faciala.

 • Radu
  Recenzie verificată

  Am avut anxietăți ușoare toată viața. Recent, nervozitatea mi-a trecut pe deasupra! Ceea ce am crezut că este o schimbare pozitivă s-a dovedit a fi o încărcătură cu totul nouă de responsabilități. A durat doar o săptămână până mi-am pierdut toată inspirația. Această oportunitate de angajare, după care eram așa, mă epuiza pur și simplu. Oamenii care m-au angajat, au trecut de la laudă la zâmbet, și a fost o lovitură finală pentru mine. Erau multe pe linie și aproape m-au terminat. Nu am mai folosit niciodată medicamente psihoactive și speram să stau departe de ele cu totul. De data aceasta, însă, a trebuit să mă târăsc afară din groapă, iar Prozac a fost cel care m-a ajutat.

Politica privind modulele cookie

Atunci când acceptați modulele cookie, obțineți cel mai bun site web posibil, cu funcții funcționale, navigare, design și utilizare ridicată..